L4a - Vleermuizenklas - meester Stefan

Afbeeldingsresultaat voor gif vleermuisAfbeeldingsresultaat voor gif vleermuisAfbeeldingsresultaat voor gif vleermuis

07/05: "Week van de zwakke weggebruiker". We oefenden onze fietsvaardigheden! Foto's zijn te bekijken op dezelfde link.

30/04: Op leeruitstap naar Planckendael. Ook onze powerpoint over "Wilde dieren" krijgt vorm. Hier kan je sfeerbeelden bekijken.

10/02: We zijn volop bezig aan onze eerste spreekbeurt over beroepen. Spannend! Hier kan je enkele foto's bekijken.

05/02: Ook onze bordspelen zijn bijna klaar!

12/11: We houden vol! Fluo = top!

25/09: Binnenkort vertrekken we op zeeklassen. Vergeet niet je kofferlijst na te kijken. Deze heb je meegekregen en kan je ook steeds terugvinden op smartschool.

Welkom iedereen in het vierde leerjaar!

Foto's van de klaswerking vind je hier!