L6b - Libellenklas - juf Lieve

De voorbije maanden hebben we heel hard gewerkt.

In december hebben we ons ingezet voor het goede doel.

We bakten: cup-cakes, cake, taarten, wafels....maakten sleutelhangers, armbandjes enz....

's Morgens voorzagen we lekkere koffie, thee en chocomelk.  Het was een leuk sfeertje!

We zamelden met het 6de leerjaar 2000 euro in die we via Music for life aan de VZW Prinses Harte schonken.

In februari organiseerde de leerlingenraad samen met het oudercomité een zaklampenloop op school.  Ook hier sponsorden we weer het goede doel.  De helft van de opbrengst gaat naar de leerlingenraad en de andere helft gaat naar het kinderkankerfonds.  De leerlingen hebben dit prima georganiseerd en Walt en Timo waren super presentatoren!  Knap gedaan!

De komende maanden gaan we ons project rond muzische vorming voorbereiden en ook de talentenshow.

Ook komt de technotrailer naar onze school.

Eind maart vlak voor de paasvakantie gaan we een weekje naar Durbuy naar LPM.  Het gaat daar super zijn!