Onze school

Basisschool Klim Op, een school die uw kinderen graag ziet en door hen graag gezien wordt.

Basisschool Klim Op
Directie: Esther De Caluwe
Schoolstraat 10 -  2820 Bonheiden
Tel.: 015/51 26 44 - Fax: 015/52 99 29
directie@bs-klimop.be - www.bs-klimop.be

Kinderen zijn geen lege doos, die gevuld moet worden, of een homp klei die gekneed moet worden. Ze zijn geen statussymbolen of gewetensussers en zeker niemands eigendom. Ze hebben alles al in zich, geef ze tijd, ruimte en vertrouwen om te groeien, laat ze hun grenzen aftasten en onderzoeken waar ze goed in zijn. Een stoofappel zal nooit een jonagold worden, maar smaakt heerlijk, indien met zorg bereid. Geef een kind de vrijheid en tegelijk de veiligheid om zichzelf en de wereld te ontdekken en geef het allerlei voedsel om hier heel lang van te knabbelen.

Gerda Dendooven (1ste kinderconsul – kunstenares)

Wenst u in te schrijven? Druk op de knop 'inschrijvingen' (links op dit scherm)